Welkom bij Hosting Eelde, de site waar u uw webruimte voor uw site regelt. Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW.

Gratis hosting

Bij sommige partijen is het mogelijk een gratis hostingpakket af te nemen, dat is lekker goedkoop.

Maar zitten hier ook nadelen aan?

U heeft er vast wel vaker van gehoord dat gratis echt nooit gratis is.

dit geldt ook voor een webhosting, want bijna altijd krijgt u te maken met banners of advertenties die automatisch toegevoegd worden aan uw Site, want links om of rechts om, er moet geld verdiend worden.

Zeg nu zelf, wie wil nu dat zijn Website ontsierd wordt met ongevraagde reclame van partijen die niets met het onderwerp van uw Website te maken hebben?

Als u reclame op uw Website geplaatstwilt hebben , dan bepaalt u dit toch zelf en dan wilt u toch ook de opbrengst van deze reclame ontvangen?

Vaak draaien hostingpakketten die gratis aangeboden worden op erg trage servers, het gevolg hiervan is dat de Website die daarbinnen gebouwd wordt ook erg traag is.

Meestal heb je bij een gratis host te maken met lage limieten voor bijvoorbeeld data, bezoekersaantallen, weinig schijfruimte en een kleine bandbreedte.

Over het algemeen hoeft u niet te rekenen op service, want bij een gratis hosting is dit erg laag.

Ga dus goed bij u zelf na of een gratis hosting voor u wel de aangewezen oplossing is.

De hostingpakketten van Hosting Eelde zijn dan niet gratis, maar wij bieden zoveel mogelijk persoonlijke service, uw Website wordt op een snelle server geplaatst en uiteraard krijgt u geen ongewenste reclamebanners op uw website.

Voor de hostingpakketten van Hosting Eelde klikt u op overzicht hostingpakketten.

Tags: webhosting

Afdrukken E-mailadres