Hosting Eelde bestaat 1 jaar.

Op 11 januari 2018 ben ik naar Groningen gegaan om mijn bedrijfje Hosting Eelde in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Dat is nu al weer een jaar geleden en dat houdt in dat Hosting Eelde deze maand jarig is.

Op onze taart brand deze maand dus 1 kaarsje om uit te blazen.

Deze eerste verjaardag wil ik graag met u vieren.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Voorspoedig 2019 gewenst.

Hosting Eelde wenst haar klanten, alle inwoners van Eelde, maar ook alle bezoekers van deze website een voorspoedig, gezond en gelukkig 2019.

Verder wenst Hosting Eelde u vooral veel creativiteit voor het vormgeven van uw eigen website, waarmee u digitale snelweg verrijkt dat Internet heet.

Afdrukken E-mailadres

Het aantal begrippen groeit gestaag.

Eelde, 11 mei 2018.

Aan het eind van januari 2018 kondigde ik aan dat er binnenkort een lijst met begrippen gepubliceerd zou gaan worden op deze website. In het begin van februari 2018 was de start van de publicatie van de begrippenlijst een feit.

Vanaf dat moment is er behoorlijk gewerkt aan het uitbreiden van de omvang van deze begrippenlijst.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Hosting Eelde voldoet aan de AVG.

Eelde, 10 mei 2018.

Op het gebied van het recht op de privacy treedt er binnenkort een nieuwe wet in werking, de zogenaamde AVG. AVG is een afkorting van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Deze nieuwe wet treedt in werking op 25 mei 2018, vanaf dat moment dienen alle bedrijven en organisaties in Nederland te voldoen aan de verordening.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Binnenkort A B C op de site.

Ik ben al een tijdje bezig met het opstellen van een overzicht van lastige woorden die ik op de site van Hosting Eelde gebruik.

In dit overzicht staan ook woorden die (nog) niet op de site van Hosting Eelde voorkomen, maar welke wel te maken hebben met hosting, het bouwen van websites, de vindbaarheid van een site en nog veel meer aanverwante zaken.

Binnenkort zal het eerste begin van het overzicht op de site verschijnen, dit overzicht is nog niet compleet. Het is ├╝berhaupt de vraag of de lijst met woorden ooit wel compleet zal zijn, want er zal mogelijk steeds wel weer nieuwe woorden bijkomen.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

  • 1
  • 2