Het aantal begrippen groeit gestaag.

Eelde, 11 mei 2018.

Aan het eind van januari 2018 kondigde ik aan dat er binnenkort een lijst met begrippen gepubliceerd zou gaan worden op deze website. In het begin van februari 2018 was de start van de publicatie van de begrippenlijst een feit.

Vanaf dat moment is er behoorlijk gewerkt aan het uitbreiden van de omvang van deze begrippenlijst.

Dat is al aardig gelukt. De lijst bevat inmiddels ongeveer 60 begrippen welke op alfabetische volgorde gerangschikt staan.

De lijst bestaat uit begrippen die te maken hebben met het Internet, de HostingpakkettenWebsites en het bouwen daarvan. Dus ook CMS systemen zoals Joomla! en Wordpress   en aanverwante zaken  komen daar ook aan bod.

Zoals in januari reeds aangegeven, deze lijst is nagenoeg nooit compleet en zal dus steeds blijven groeien qua omvang.

Ik moet zeggen dat ik al best wel trots ben op de huidige begrippenlijst, te meer daar de begrippen ook redelijk frequent bezocht worden. Het is fijn te zien dat bezoekers de begrippen weten te vinden en ik hoop dan ook dat ik mensen daarmee een stukje meer eigen kan maken binnen de wereld van het Internet in de breedste zin van het woord.

Mist u nog een begrip?

Uiteraard blijf ik geïnteresseerd in een eventueel begrip dat u nog mist in deze lijst. Mocht u een begrip missen, dan kunt u deze doorgeven door middel van het sturen van een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik dank u vast voor uw medewerking en de genomen moeite.

Begrippen bekijken.

Wanneer u de lijst met begrippen wilt bekijken, dan kunt u klikken op begrippen bovenaan in de werkbalk, maar om het u makkelijk te maken kunt u ook op onderstaande link klikken.

Ga naar de begrippen

Tags: Joomla!, Wordpress, webhosting, internet algemeen

Afdrukken E-mailadres